На захисті Вітчизни

2015-03-10

На захисті Вітчизни

/Files/images/DSC02063.JPG

У світі багато гарних людей, і з багатьох хотілось би брати приклад. Таким є колишній учень Новосевастопольської школи, випускник 2006 року, Білий Сергій Юрійович.

Скромний, веселий, товариський, стриманий, розсудливий, дисциплінований – таким пам’ятають його наші вчителі.

У шкільні роки був щирий та відвертий у стосунках з однолітками та викладачами. Сергій завжди проявляв наполегливість, витривалість і цілеспрямованість у досягненні поставленої мети.

У 2009 році юнак закінчив Новобузький коледж Миколаївського державного аграрного університету. Але на цьому не зупинявся, хотів досягти більших висот, і продовжив навчання у Миколаївському аграрному університеті, який закінчив у 2012 році.

Сергій працював у рідному колгоспі, але своє покликання побачив не в цьому. У жовтні 2013 року він вступив до лав Збройних Сил України. Нелегка служба випала на долю хлопця, адже наша країна переживає складні часи.

Він – боєць 79 – ї аеромобільної бригади, яка відзначилася та про яку знає вся країна. Солдати цієї бригади готові й сьогодні захистити нас від агресії терористів, які знаходяться в Луганській та Донецькій областях.

Сергій проходить складні випробування, але сумлінно виконує свій обов’язок перед державою та українським народом.

Нещодавно Сергій відвідав нашу школу. Він побував на відкритих виховних заходах, поспілкувався з учнями школи та вчителями. Ця зустріч вразила дітей та залишила відбиток у їхніх душах і серцях .

Школа пишається своїм героєм!

/Files/images/DSC02056.JPG

/Files/images/DSC02093.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi