• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

«Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

2015-04-10

«Народ мій є! Народ мій завжди буде!

Ніхто не перекреслить мій народ!»

/Files/images/DSC06665.JPG

/Files/images/DSC06636.JPG

8 квітня 2015 року відбулася зустріч учнів 9-11 класів Новосевастопольської ЗОШ І –ІІІ ступенів із учасником АТО Гнатенком Сергієм Вікторовичем та 10 квітня 2015 року – учнів 6-7 класів з Морозовим Олександром Анатолійовичем на тему «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

Натомлені та небагатослівні воїни все ж розповіли про те «як там на війні». Менше всього хотіли ділитися проблемами та говорити про нелегкі бойові будні, найтеплішими словами згадували своїх батьків та близьких, закликали дітей знаходити спільну мову, дружити. Розповідь справила незабутнє враження на школярів. Діти уважно слухали, ставили багато запитань, отримуючи на них змістовні відповіді.

До бійців звернулися учні із патріотичними віршами та полум’яною промовою, передали їм власноруч виготовлені листівки, щоб там, на передовій, хлопці завжди відчували підтримку своїх земляків. Учні 1-5 класів намалювали малюнки та написали листи зі словами підтримки до бійців АТО. “Хай буде мир!”, “Повертайтеся живими та неушкодженими!”, “Ми за вас молимось!”, “Ми віримо, що Україна переможе!”, “Ви переможете, бо з вами Бог!”, “Повертайтеся з миром!”, “Бажаємо, щоб вража куля не ранила ні душу, ні серце!”, – щиро написали учні. Діти у малюнках і листах дякують воїнам за те, що вони ціною свого життя захищають Україну та бажають їм швидше повернутися додому.

На цих аркушах – думки, побажання і мрії маленьких українців. Дитяча дипломатія і недитяча мудрість, нерівні рядки і навіть кумедні помилки зворушують до сліз. Ці листи від дітей – добрі та розумні – своєрідна обіцянка іншого майбутнього, яке сьогодні виборють на передовій їхні справжні, не книжкові герої.

Учні школи просили передати бійцям, що підростаюче покоління підтримує справжніх патріотів України, і побажали бійцям повернутися додому з перемогою та живими й здоровими.

Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері . Після закінчення зустрічі школярі побажали воїнам здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над їхніми головами та передали солодощі.

Я вважаю, що такі заходи допоможуть дітям на прикладі своїх земляків побачити, що «патріот» – це не просто слово, а також навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, відчути гордість за наших захисників Вітчизни.

Педагог-організатор

Г.І. Іванова

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi