На захисті Вітчизни

2016-01-18

/Files/images/bliy_sergy/20150512102328.jpg

/Files/images/bliy_sergy/20150120_082458.jpg

На захисті Вітчизни

У світі багато гарних людей, і з багатьох хотілось би брати приклад. Таким є колишній учень Новосевастопольської школи, випускник 2006 року, Білий Сергій Юрійович.

Скромний, веселий, товариський, стриманий, розсудливий, дисциплінований – таким пам’ятають його наші вчителі.

У шкільні роки був щирий та відвертий у стосунках з однолітками та викладачами. Сергій завжди проявляв наполегливість, витривалість і цілеспрямованість у досягненні поставленої мети.

У 2009 році юнак закінчив Новобузький коледж Миколаївського державного аграрного університету. Але на цьому не зупинявся, хотів досягти більших висот, і продовжив навчання у Миколаївському аграрному університеті, який закінчив у 2012 році.

/Files/images/bliy_sergy/20150519115547.jpg

Сергій працював у рідному колгоспі, але своє покликання побачив не в цьому. У жовтні 2013 року він вступив до лав Збройних Сил України. Нелегка служба випала на долю хлопця, адже наша країна переживає складні часи.

Він – боєць 79 – ї аеромобільної бригади, яка відзначилася та про яку знає вся країна. Солдати цієї бригади готові й сьогодні захистити нас від агресії терористів, які знаходяться в Луганській та Донецькій областях.

Сергій проходить складні випробування, але сумлінно виконує свій обов’язок перед державою та українським народом.

Нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу», грамотою «За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість українському народові, справі захисту Батьківщини», орденом «За мужність».

Нещодавно Сергій відвідав нашу школу. Він побував на відкритих виховних заходах, поспілкувався з учнями школи та вчителями. Ця зустріч вразила дітей та залишила відбиток у їхніх душах і серцях .

Школа пишається своїм героєм!

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi