• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальношкільна лінійка до Дня Соборності України «Україна – моя молитва»

Загальношкільна лінійка до Дня Соборності України «Україна – моя молитва»

2016-01-22

/Files/images/З-днем-Соборності-України.jpg

/Files/images/img0.jpg

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки УНР і ЗУНР

22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності та свободи України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією, відбулась подія, про яку мріяли покоління українських патріотів. На волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку УНР і ЗУНР. День Соборності та свободи України – свято, яке відзначається щороку в день проголошення возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

З нагоди цього свята в школі проведено урочисту лінійку «Україна – моя молитва»», яку підготувала педагог-організатор Іванова Галина Іванівна.

Класні керівники провели години спілкування, бесіди на теми: класний керівник 1 класу Хутко С.І. – «Ми діти твої Україно!»;класний керівник 2 класу Кашичева Н.О. – «Україна –моя молитва»; класний керівник 3 класу Біла Т.В. – «Любіть Україну свою»; класний керівник 4 класу Полковник О.В. – «Соборність України – основа державності»; класний керівник 5 класу Іванова Г.І. – «Україна є, була і буде»; класний керівник 6 класу Сипченко Н.В. - «Україна є, була і буде»; класний керівник 7 класу Звіздун О.А. –« Кращі із кращих за свободу сміливо стали без вагань»; класний керівник 8 класу Бакалюк С.Ю. – «З Україною в серці»; класний керівник 9, 10 класів Осичнюк І.В. – « День Соборності та свободи України»;класний керівник 11 класу Ярошенко В.В.- «Ми – громадяни України».

Проведені заходи сприяли вихованню в учнів національної свідомості, глибокої поваги та любові до Батьківщини, формуванню рис громадянина Української держави та пробудженню інтересу до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу.

/Files/images/DSC07113.JPG

/Files/images/DSC07111.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 903

Коментарi