ВРУЧЕННЯ ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА

2017-02-15

/Files/images/DSC04633.JPG

ВРУЧЕННЯ ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА

/Files/images/DSC09896.JPG

15 лютого у Новосевастопольській ЗОШ відбулася подія, яка ще раз переконала школярів та громаду села в тому, що у нашому районі як і для державної адміністрації, так і для районної ради діти – найдорожчий скарб, надія, гордість і опора, а розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок влади і громадськості. До Новосевастопольської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали голова райдержадміністрації В.М. Дмитрів, голова районної ради Р.О. Богуш, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти РДА С.С. Попович, сільський голова Н.М. Лазів. Дівчата у вишиванках, учні школи та вчителі зустрічали гостей урочисто, хлібом-сіллю, і на урочистій шкільній лінійці голова райдержадміністрації В.М.Дмитрів вручив ключі та номери від нового шкільного автобуса. Свято пройшло в теплій дружній атмосфері біля автобуса, прикрашеного яскравими квітами, різнокольоровими стрічками та кульками.

До школи щодня під’їздить на навчання 49 учнів та на роботу 6 вчителів. Новий автобус дозволить оптимізувати процес підвезення учнів. Та ще й сучасний, комфортний, найновіший, найбільший та найкращий у районі.

Від імені учнів, батьків, педагогів школи директор школи Т.В.Судова подякувала за турботу про покращення матеріально-технічної бази школи та від усього серця побажала гостям здоров’я, сили та натхнення у нелегкій праці на благо суспільства.

Окремо привітали і водія шкільного автобуса С.М.Сипченка та побажали йому міцного здоров’я, гарних доріг та щоб у салоні автобуса завжди були веселі та здорові пасажири віком від 6 до 17 років. «Зрештою, всі ми працюємо для них», сказала директор.

Після закінчення святкового заходу учні, сповнені дитячою радістю, мали змогу проїхати на новенькому автобусі.

Галина Іванова, педагог-організатор

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi