• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дякуємо за турботу та допомогу Скорому Миколі Вікторовичу!

Дякуємо за турботу та допомогу Скорому Миколі Вікторовичу!

2018-02-02

/Files/images/20180102_115049.jpg

Дякуємо за турботу та допомогу!

Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про вихованців школи, учнем якої колись був, залишаються незмінними для депутата обласної ради Скорого Миколи Вікторовича. Новосевастопольска загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів пишається дружбою і співпрацею зі Скорим М.В. Напередодні Нового Року ми отримали відчутну благодійну допомогу в поповненні матеріальної бази нашої школи, в облаштуванні навчального закладу, створенні комфорту та затишку. За надані кошти було куплено спортивний інвентар (м’ячі, м’ячики для метання) та мишки і звукові колонки для ПК в кабінет інформатики. Також було придбано лінолеум у вестибюль. /Files/images/DSCN5740.jpg

Шановний Миколо Вікторовичу! Ваша допомога – це великий вклад, який робить нашу школу затишною. Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а ще і радість та надію, віддаєте частинку себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всіляких благ і процвітання.

З повагою

учні, батьківський комітет та адміністрація школи

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi