З турботою про майбутнє!

2018-02-05

/Files/images/20180124_112923.jpg

З турботою про майбутнє!

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, законодавчою і такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу.

Закінчилися новорічні свята. Та для учнів і вчителів Новосевастопольської ЗОШ І –ІІІ ступенів час дива та приємних сюрпризів продовжив народний депутат Верховної Ради А.О. Вадатурський, подарувавши мультимедійний комплекс, який так необхідний учням нашої школи, адже новий Держстандарт освіти передбачає навчання з використанням сучасного технологічного обладнання. І що важливо, А.О.Вадатурський виявляє постійну турботу про освіту на законодавчому рівні. Це дійсно не тільки дороговартісний дарунок, але і реалізація масштабного заходу, який, поза всякими сумнівами, допоможе підвищити інтелектуальний та культурний рівень нашого суспільства і дозволить багатьом дітям, підліткам та і вчителям, які прагнуть працювати по-сучасному, проявити себе. Захоплення, радість та щастя спостерігаємо також сьогодні на обличчях наших юних любителів спорту, які отримали тенісний стіл./Files/images/20180129_101025.jpg

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу школі. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю на благо нашої держави, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам!

З повагою учні та адміністрація школи

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi